Geplaatst op

Corona virus, situatie maart 2020

Duidelijkheid. Iedereen heeft behoefte aan duidelijkheid en berichtgeving. Daarom plaatsen wij een bericht om u op de hoogte te brengen wat het virus voor ons en u als klant van invloed heeft en wat wij wel of niet kunnen betekenen wat betreft onze dienstverlening.

Software. Wij zijn allemaal gezond en werken fulltime door. Dienstverlening met betrekking tot software gaat gewoon door. Dit is werk waarbij geen mensen samen hoeven te komen, ook afgeven van ECU’s is nog steeds mogelijk, mits u de 1.5 meter afstand bewaard. Wel vragen wij u om alleen te komen indien mogelijk.

Webshop. De webshop loopt door zoals gebruikelijk. Ook postNL werkt door zoals we gewend zijn. Wij hebben van oorsprong grote voorraad en kunnen op het moment alles nog steeds binnen 24 uur leveren. Het verkrijgen van nieuwe voorraad is echter wel beperkt op het moment, dit door de situatie in heel Europa. Mocht er bij wijze van uitzondering iets onverhoopt toch niet op voorraad zijn, zullen wij u bellen en vragen of u al dan niet wilt wachten op het betreffende onderdeel.

Gezondheid. Wij wensen iedereen die in een moeilijke situatie verkeerd ontzettend veel sterkte. Wees er voor elkaar en houdt je aan de maatregelen van de overheid. Alleen op deze manier kunnen met z’n allen er voor zorgen dat het aantal getroffen mensen langzaam terugloopt. Blijf gezond

Frits Hendrickx
Helios Racing