Stage 1 chiptuning +20pk +40nm

 300,00

Beschrijving

Stage 1 tuning +20pk +40nm
Meer vermogen onderin, soepeler rijgedrag. Ook boven de 3000rpm trekt de auto beter door. Dit alles gaat prima in combinatie met het originele roetfilter. Deze chiptuning voor de 1.3 multijet diesel is uitgebreid getest op de weg!

APK garantie! Met onze aanpassingen houden wij rekening met de APK keuring. Mocht je door de tuning toch in de problemen komen, dan passen wij gratis het probleemgebied aan.

Nadat je bij ons ontvangen bent met een kop koffie of thee gaan we samen de mogelijkheden en verwachtingen bespreken.  Vervolgens zal de tuning als volgt gaan:

  1. Intake van de auto met controle op huidige foutcodes
  2. Een backup maken van alle originele software
  3. Het schrijven van de aangepaste software
  4. Het controleren en terugzetten van sensor/actuator waarden
  5. Factuur/certificaat van de tuning met betaling via Paypal of Ideal
  6. Testrit met nacontrole op foutcodes

Wij zijn er zeker van dat je zal genieten van je gechipte Punto 1.3 multijet diesel. Mocht je om wat voor reden niet tevreden zijn, dan krijg je het volledige aankoopbedrag retour. In tegenstelling tot de meeste bedrijven bieden wij je 2 maanden (!) de tijd.

Tevens kan je (ongeacht de termijn) altijd je originele software terug laten zetten. Hiervoor berekenen wij GEEN kosten.

Gaat mijn Punto meer verbruiken?
Het korte antwoord is nee. Door toename van koppel onderin zal in gunstige omstandigheden zelfs een brandstofbesparing gerealiseerd worden. Voorwaarde is wel dat er “het nieuwe rijden” wordt toegepast. De meeste eigenaren die een auto laten chippen doen dit om hem sneller te krijgen.  Het is dus vooral de eigenaar van de auto die verantwoordelijk is voor het verbruik. Bij hard rijden zal er meer brandstof verbruikt worden.

Heb ik garantie op mijn motor of aandrijflijn?
Nee, wij bieden geen enkele garantie op welk onderdeel van de auto dan ook. Uiteraard is het wel onze verantwoording dat de auto afgeleverd wordt zonder storingen. Daarom voeren wij hier ook een controle op uit. Wij garanderen dat onze software niet verantwoordelijk is voor storingen, ook in de toekomst. Is dat wel zo, dan lossen wij dat op. Komt er in de loop van de tijd een storing in de auto die niet met de tuning te maken heeft, dan is dit NIET onze verantwoordelijkheid. Eventueel kan gratis de originele software teruggezet worden om problemen met de tuning uit te sluiten.

Is de tuning slecht voor mijn auto?
Nee, de tuning is niet slecht voor je auto. Wij volgen een zorgvuldige procedure in de ontwikkeling van de tuning software. Deze “stage 1” is er voor gemaakt lekker te rijden, veel souplesse en geen overdreven koppel of vermogenstoename. De ruime veiligheidsmarges blijven gehanteerd en wij zorgen dat je nog steeds een probleemloze auto hebt om je plezierige kilometers te bezorgen.

Ik ben niet tevreden, wat nu?
Wij bieden je twee maanden de tijd om terug te komen voor een “niet goed geld terug garantie” Als u niet tevreden bent, vergoeden wij het volledige aankoopbedrag en zetten wij de originele software exact terug zoals hij was.

Ik heb een ander model of motor die ik wil laten tunen
Als u een ander model heeft dan de Fiat 85PK 1.3 MJD, neem dan contact op voor de mogelijkheden.