Contact

Vragen? Gewoon stellen!
Info@heliosracing.com
tel: +31645264702 Whatsapp berichten ook welkom

Helios Racing
Broekestraatje 6A
4714SX Sprundel
Nederland

Neem geheel vrijblijvend contact op.

  • Betalen? Je kan bij ons gewoon pinnen. Via de site kan je gebruik maken van Paypal of Ideal. Geen extra kosten.
  • Hoe snel is jullie dienstverlening? Indien je een ECU opstuurt, zorgen wij dat deze na ontvangst binnen 24h terug op de post gaat. Soms zelfs dezelfde dag. In het geval er bijzonderheden zijn en het langer duurt, brengen wij u altijd op de hoogte.
  • Wanneer heb ik mijn pakket? Wij doen onze uiterste best jouw producten zo snel mogelijk bij je te krijgen. Dat betekent normaal gesproken indien voor 16:00 besteld, morgen in huis. Na 16:00 besteld, overmorgen in huis. Dit geldt voor werkdagen. Bestel je op een zaterdag? Dan komt je pakketje dinsdag binnen. Wij zijn ook regelmatig onderweg, dus soms kan het een dag langer duren. Je krijgt via email automatisch track & trace van PostNL.
  • Voorraad. Wij hechten waarde aan het hebben van voorraad. Dit betekent dat ieder aangeboden product op voorraad wordt gehouden en uit eigen voorraad wordt verzonden. Hierdoor kunnen we snel leveren en goede service bieden.
  • Niet goed? Geld terug garantie! Je kan altijd je onderdelen terugsturen en je krijgt het volledige aankoopbedrag retour. Wij hanteren een termijn van 12 maanden! Dit ivm passen/meten van projecten, wat lang kan duren. Je leest het goed, jaar later gewoon lekker terugsturen en je geld volledig terug 🙂 Omruilen etc, alles kan. Dat noemen wij service. Neem even contact op voordat je zaken op de post doet.
  • Openbare weg? Nee. Hou er rekening mee dat de onderdelen, maar ook software aanpassingen van Helios Racing niet gekeurd zijn voor de openbare weg.
  • Op alle bestellingen zijn onze algemene voorwaarde van toepassing. Deze zijn op aanvraag verkrijgbaar.

raceveren