Over Helios Racing

Frits Hendrickx, in 2009 afgestudeerd aan de HTS Autotechniek in Arnhem, oprichter van Helios Racing, actief in de autosport in verschillende professionele raceklasses. Rallysport, autocross, Nürburgring driftcup, dragracen,  Formule Renault, Formule 3, Formule 4 en de Dutch Supercar Challenge. Wij hebben diverse importeur en dealerschappen van hoogwaardige producten voor de race en tuningscene. Naast onderdelen bieden wij software/elektronica dienstverlening voor lokale garagebedrijven zoals het programmeren van ECU’s en aanverwante modules.  Ook de particulier kan bij ons terecht voor bijvoorbeeld chiptuning.

Jarenlange verdieping in de werking van motormanagement systemen, bouwen van (turbo)motoren en het daadwerkelijk rijden van wedstrijden, zorgen er voor dat we een enorme kennis hebben van de huidige technieken vandaag de dag. Wij hebben “state of the art” apparatuur en bijhorende licenties. Wij passen de kennis en technieken toe om auto’s te voorzien van de gewenste aanpassingen.

323TI E36 M52b25 EWS OFF MS41

levering van GAZshocks coilovers

Gt1446 turbo's op voorraad

programmeren via de BDM poort

Kvk: 50439324
BTW nr: NL001949151B67

Voor ieder raceseizoen maken wij nieuwe afspraken met diverse raceteams. Neem contact op indien u professionele ondersteuning kunt gebruiken. Wij zijn gespecialiseerd in teamstructuur en aansturing van technici. In de afgelopen jaren hebben wij advies gegeven op monteurs en engineering vlak met als hoogtepunt het winnen van het ADAC formule 4 kampioenschap in Duitsland : info@heliosracing.com